Ana Sayfa Bilgi Edinme Beyaz Masa İletişim

DERBENT ENTEGRE HASTANEYE KAVUŞUYOR
Konya’nın Derbent İlçesi Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe merkezine yapılan hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya'nın Derbent ilçesi, 5 yataklı entegre bir hastaneye kavuşuyor.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yapım çalışmaları tamamlanan hastane binasında incelemeler yaptı. Hastane yanındaki sağlık ocağını da ziyaret eden Acar, hasta yakınları ile sohbet ederken, kucağına aldığı bir bebeği sevdi.

Acar, yaptığı açıklamada, Derbent ilçesinde Sağlık Bakanlığı tarafından açılacak 5 yataklı entegre hastane binasının hayırseverlerin de desteğiyle tamamlandığını söyledi.

Derbent ilçesinde acil olaylara müdahale yapılabilecek bir hastaneye uzun zamandan beri ihtiyaç duyulduğunu belirten Acar, hastaların en yakındaki yarım saat mesafedeki Konya il merkezine nakledildiğini, bunun da zaman zaman hayati risk taşıyan durumlar ortaya çıkarabildiğini belirtti.

Bu sorunu aşabilmek için gündeme gelen 5 yataklı entegre hastanenin Derbent İlçesine de kazandırılabilmesi için başlatılan çalışmaların meyvesini verdiğini dile getiren Acar, "Adı entegre hastane olan küçük bir hastane çalışması ilçemizde de yapıldı. Mevcut sağlık ocağımızın hemen yanına inşa edilen geçici yapıya ilçemizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımız da büyük ölçüde maddi destek sağladı. 110 bin liraya mal olan bu hastane binasının bitmesinin ardından en kısa sürede inşallah buranın onayı gelecek ve Derbent'imiz ilk müdahalenin yapıldığı entegre hastanesine kavuşmuş olacak.  Daha sonraki süreçte ise asıl hastane binamız yapılacak. Bu konuda destek veren tüm hayırseverlerimize ve emeği geçen tüm siyasilerimize ve yetkililerimize teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

ilçemizde asfaltlama çalışmaları devam ediyor
ALADAĞ, EN İYİ 5 KAYAK PİSTİ ARASINDA OLACAK
DERBENT TOKİ İHALEYE ÇIKTI
EMLAK VERGİSİ