Ana Sayfa  >  Belediye Haberleri

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ve Derbentli muhtarlardan oluşan bir heyetle birlikte DSİ 4. Konya Bölge Müdürü Birol Çınar'ı makamında ziyaret etti.

İlçede yapım süren göletler hakkında DSİ 4. Konya Bölge Müdürü Birol Çınar'dan bilgi alan ve çalışmalardan ötürü kendisine teşekkürlerini ileten Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, tarımsal alanların sulaması açısından göletlerin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Başkan Acar konuşmasında, "İlçemizde halen 4 gölet bulunuyor ve yapım aşamasında da 4 tane göletimiz var. Bugüne kadar hizmetlerini bizlerden esirgemeyen Bölge Müdürümüz Sayın Çınar'a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu göletler ilçemiz ve tarım arazileri açısından oldukça önemli. Çiftçilerimiz göletlerden elde edilen suyla arazilerini suluyor ve gölet maliyetinin birkaç katı geliri böylelikle elde ediyor" dedi.

DSİ 4. Konya Bölge Müdürü Birol Çınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Kaymakam Aziz Kayabaşı ve Derbentli muhtarlara teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Derbent heyeti, Bölge Müdürü Çınar ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Emlak Vergilerinde Son Gün
GELECEĞİN DERBENT’İNİ İMAR İÇİN BAKANLIKTAN DESTEK TALEBİ
Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı.
Teşekkür mesajı
AK Parti Derbent belediye meclis üyesi adayları açıklandı.
Belediye Başkanımız Hamdi ACAR seçim çalışmalarına bugün başladı.
Belediye Başkanımız Hamdi ACAR'ın başkan adaylığı resmen açıklandı.
Derbent’te yaylalar medeniyetle buluştu
MUHTARLARLA TOPLANTI
ALADAĞ GÖL PARKI Çalışmaları
Belediye Başkanımız esnaflarımızı ziyaret etti.
Belediye Kültür Merkezinde ‘anne baba eğitimi’ konulu seminer düzenlendi
Aladağ’a turizm yolu için çalışma başlatıldı