Ana Sayfa  >  Derbent

Derbent’te Başkan Erdoğan coşkusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 70’in üzerinde bir oyla destek veren Derbent’te seçim sonuçları coşkuyla kutlandı.

Konya’nın Derbent İlçesinde “Başkan Erdoğan” coşkusu yaşandı. Seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla birlikte ilçe halkı 15 Temmuz Milli İrade Meydanına akın etti. AK Parti’li ve MHP’li vatandaşlar Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla zaferi kutladı. Araç konvoylarının oluşturulduğu tarihi gecede havai fişek gösterisi de yapıldı. Kutlamalara katılan Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar; “Bu tarihi günü hamdolsun güzel bir neticeyle tamamladık. Türkiye için çok önemli olanbu seçimden deElhamdülillah hem Derbent hem de ülke olarak yüzümüzün akıyla çıkmış olduk. Biz 24 Haziran öncesi hep şunu dedik. Derbent referandumda aldığısonucunüzerine çıkacaktır ve hamdolsun dediğimiz gibi de oldu. Biz ne kadar şükretsek azdiyoruz. Çünkü Türkiye’nin 2023,2053 ve 2071 hedeflerine de ulaşması içinböyle sağlam bir yapıya da ihtiyacıvardı. Cumhur ittifakı sağlam bir zemin üzerine oturdu ve önümüzdekizamanda da güçlenerek devam edecek inşallah. Derbent’teki coşkuyu görüyorsunuz. Gerek gençlerimizin gerekse 80’lik dedelerimizin heyecanına biz de ortak olduk. Derbent’in bu coşkusu da Derbent’in ne kadar sağlam bir yapıya geldiğini gösteriyor. Çünkü biz 2004 de yüzde 34 ile başladığımız bu seçim serüvenine yüzde 70’lerin üzerine çıkarak devam ediyoruz. Elhamdilillah Derbent’in bu sağduyusu da buzaferi ortaya koydu. Bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Özellikle gençlere ve kadınlara teşekkür ediyorum, çünkü bu sonuca ulaşılmasında onların coşkusunun payı büyük. Tabiülkemizinde bu sonuca ihtiyacı vardı.Terörle mücadelenin sürdüğü bu günlerde, aynı zamanda ABD, İsrail ve Avrupa’yakarşı da ciddibir mücadele halindeydik. Ve bu şer güçlerde seçimlerle birebir ilgileniyordu.Ama busonuçla Elhamdülillah hepsi yenildi ve Türkiye kazandı. İnşallah ülkemiz çok daha güçlügünlere ulaşacaktır diye inanıyorum” dedi.

bilgi@derbent.bel.tr ; derbentbld@hotmail.com ; derbentbelediye@hotmail.com
Konyalı muhtarlar Aladağ’a tırmandı
Başkan Acar’dan Esnaf Odalarına ziyaret
Derbent’te Başkan Erdoğan coşkusu