Ana Sayfa  >  Derbent

Başkan Acar’dan Esnaf Odalarına ziyaret

Konya Derbent ilçeBelediye Başkanı Hamdi Acar, Konya’da faaliyet gösteren esnaf odalarını ziyaret etti. Konya Şoförler, Nakliyeciler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen ve Konya Kitap, Kırtasiye, Fotokopi ve Matbaacılar Odası Başkanı Ramazan Kuşpınar ile görüşen Başkan Hamdi Acar, oda başkanlarına Aladağ Kayak Merkezi hakkında bilgi verdi.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Aladağ Kayak Merkezi’nin kente katacağı değerleri anlatmak üzere Konya’da faaliyet gösteren esnaf odalarını ziyaret etti. Konya Şoförler, Nakliyeciler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen ve Konya Kitap, Kırtasiye, Fotokopi ve Matbaacılar Odası Başkanı Ramazan Kuşpınar ile görüşen Başkan Hamdi Acar, Aladağ Kayak Merkezi’nin önümüzdeki kayak sezonuna yetiştirilmesi için çalışmaların hızla sürdüğünü ifade etti. Başta esnaf odaları olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşlarının desteğinin kayak merkezini daha güçlü ve tanınabilir kılacağını belirten Acar, merkezin Konya esnafına da katkı sağlayacağını dile getirdi.

Konya Şoförler, Nakliyeciler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen ise Aladağ Kayak Merkezi’nin Konya ve Türkiye’nin kış turizmine değer katacağını belirtti. Bu tür merkezlerin esnafın kalkınması için önemli olacağına dikkat çeken Şen, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Konya ekonomisine fayda sağlayacağını vurguladı.

Konya Kitap, Kırtasiye, Fotokopi ve Matbaacılar Odası Başkanı Ramazan Kuşpınar da Derbent’in Türkiye’de kış turizmi noktasından söz sahibi olan bir ilçe konumuna ulaştığını dile getirdi.

bilgi@derbent.bel.tr ; derbentbld@hotmail.com ; derbentbelediye@hotmail.com
Konyalı muhtarlar Aladağ’a tırmandı
Başkan Acar’dan Esnaf Odalarına ziyaret
Derbent’te Başkan Erdoğan coşkusu