MÜLAYİM'E İLAVE KANALİZASYON HATTI ÇALIŞMASI
Mülayim Mahallemizde Kanalizasyon hattı uzatma çalışması başlamıştır.

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı KOSKİ Genel Müdürlüğü Ekipleri tarafından İlçemiz Mülayim Mahallemizde Kanalizasyon hattı uzatma çalışmaları başlatılmıştır.

Belediye Başkanımız Hüseyin AYTEN çalışmaları yerinde inceledi.
Mehmet Zeki CENGİZ ve İsa YALDIZ Belediye Başkanımız Hüseyin AYTEN'i makamında ziyaret ettiler.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
MEDAŞ ekiplerimizce Elektirk hattı yenileme çalışması Mülayim Mahallemizden başlamıştır.
Fikret IRMAK ve Memiş KUNT Belediye Başkanımız Hüseyin AYTEN'i makamında ziyaret ettiler.