15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

İlçe Kaymakamımız Yakup PAPAKER, Belediye Başkanımız Hüseyin AYTEN, Daire Amirlerimiz ve Vatandaşlarımızın katılımı ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma etkilikleri kapsamında İlçemiz Amfi tiyatroda yapılan sinevizyon gösterimi ve Kuran-ı Kerim tilaveti ardından Mahallelerimize araç konvoyu yapıldı.
Akabinde İlçemiz Belediye Kıraathanesinde Demokrasi Nöbetine başlandı.

Belediye Başkanımız Hüseyin AYTEN çalışmaları yerinde inceledi.
Mehmet Zeki CENGİZ ve İsa YALDIZ Belediye Başkanımız Hüseyin AYTEN'i makamında ziyaret ettiler.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
MEDAŞ ekiplerimizce Elektirk hattı yenileme çalışması Mülayim Mahallemizden başlamıştır.
Fikret IRMAK ve Memiş KUNT Belediye Başkanımız Hüseyin AYTEN'i makamında ziyaret ettiler.