Ana Sayfa  >  Başkandan Haberler

DERBENT'İMİZE HAYIRLI OLSUN inşallah

DEĞİŞ-TEKKE Göleti ve Sulama Tesislerinin" bu yıl içerisinde yapımına başlanacak.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Önderliğinde Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta'ya, AK Parti İl Başkanımız Hasan Angı'ya, Milletvekilimiz Gülay SAMANCI'ya, Milletvekilimiz Halil ETYEMEZ'e Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY'a katkı ve desteklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

Değişimize ve Tekkemize (Derbent'imize) Hayırlı Olsun
Çalışmalarımız Diğer Mahallelerimizde de Devam Edecektir. Amacımız Bölgemideki Sulanabilir Tarim Arazilerinin Oranını En Üst Seviyeye Çıkarmaktır.
Gayret Bizden Zafer Allah'tandır...

Allah Devletimize Zeval Vermesin.

Memleketimize Tekrardan Hayırlı Olsun İnşallah

İlçe Başkanımız ile Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanımız Cevdet İŞBİTİRİCİ'yi Ziyaretimizden.
İlçemize HAYIRLI OLSUN
Mehmet KOÇ'u Ziyaretimizden.