Ana Sayfa  >  Başkandan Haberler

HASTANEMİZ DERBENT'İMİZE HAYIRLI OLSUN

"Gayret Bizden Zafer Allah'tandır"

3558 Metre Kare Kapalı Alana Sahip, Oldukça Modern Bir Yapısı Olan Hastanemiz Bayram Sonrası İhaleye Çıkacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Önderliğinde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA'ya Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil ELDEMİR'e
Bu Süreçte Bizlerden Desteğini Hiç Bir Zaman Esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız-Vekilimiz- Leyla Şahin USTA Hanımefendiye, Bölge Milletvekilimiz Gülay SAMANCI Hanımefendiye Milletvekilimiz Sayın Abdullah AĞRALI'ya Sağlık İl Müdürümüz Sayın Mehmet KOÇ'a İlçem ve Şahsim Adına Çok Teşekkür Ederim.

İlçe Başkanımız ile Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanımız Cevdet İŞBİTİRİCİ'yi Ziyaretimizden.
İlçemize HAYIRLI OLSUN
Mehmet KOÇ'u Ziyaretimizden.