Ana Sayfa  >  Başkandan Haberler

DERBENT'İMİZE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH

Hemşehrilerimize Daha Iyi Hizmet Verebilmek için Yeni Bir Çöp Kamyonun da Alım Ihalesini Geçeklestirdik.

400 Bine Mal Olan Araç Alımında Bize Destek Veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY'a İlçem ve Şahsım Adına Çok Teşekkür Ederim...

İlçe Başkanımız ile Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanımız Cevdet İŞBİTİRİCİ'yi Ziyaretimizden.
İlçemize HAYIRLI OLSUN
Mehmet KOÇ'u Ziyaretimizden.