Ana Sayfa  >  Ekonomik Yapı

Derbent için tek yumruk oldular
Derbentliler Platformu tarafından her ay düzenli olarak organize edilen istişare ve sohbet toplantısının 4. ncü önceki akşam gerçekleştirildi.

Fuar Kültür Merkezi yanında bulunan Bosna-Hersek elçilik binası toplantı salonunda Derbentliler Platformu tarafından gerçekleştirilen 4. istişare ve sohbet toplantısına Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Türk-İş 2. Bölge temsilcisi Necati Kökat, Vakıflar Bölge Müdürü İbrahim Genç, Derbentliler Platformu Başkanı İsmail Öz, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Derbentli, Türkiye Partisi Yönetim Kurulu üyesi Ferudun Kapçı, Avukat Mustafa Acar, Derbentli gazeteciler Muhammet Kencik, Mustafa Alakır, Mustafa Güden ve derbentliler katıldı.

Derbentliler Platformu Başkanı İsmail Öz “ Hemşehrilerimizi biraya getirmek ve Derbent için neler yapılabileceğimiz konusunda görüş alışverişi yapmak için organize ettiğimiz bu toplantıları her ayın ilk Çarşamba günleri gerçekleştiriyoruz. Aralık ayının toplantısını Bosna Hersek Elçilik toplantı binasında gerçekleştirdik. Toplantılarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Tüm Hemşehrilerimizi bu toplantılara katılmaya davet ediyorum” dedi.

Toplantıdan Derbent ilçesi için neler yapılabileceği konusunda görüşler alındı ve çalışmalar için start verildi. Hoca efendi Musa Gün ise katılımcılara namaz ve namazın sevapları konusunda bilgi aktardı.

Derbent'te çilek üretimi hız kazandı
Geçim Kaynakları
Derbent için tek yumruk oldular