Ana Sayfa  >  Ziyaretler

Derbentli yöneticilerden Ali Selvi’ye ziyaret

Derbent Kaymakamı Hüseyin Atila ve Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi’yi makamında ziyaret ettiler.

15Ağustos 2010 tarihinde Derbent Kaymakamlığı görevine atanan Hüseyin Atila ile Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Ziyaretlerine İşadamı Hasan Akbaba ve Merhaba gazetesini ziyaret ederek başlayan Derbentli yöneticiler, günün son ziyaretini ise İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi’yi makamında ziyaret ederek gerçekleştirdiler

Derbent Kaymakamı Hüseyin Atila ziyarette, Derbent İlçesinde bulunan İlköğretim okullarının eksiklerinin elden geçmesi için destek istedi.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ise Konya-Başarakavak-Derbent yolunun tamamlanmasından dolayı verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi ise “ Bu ziyaretten dolayı memnun kaldığını ve İl Genel Meclisi olarak güzel hizmetlere imza attıkları ve derbent konusunda da üstlerine düşen görevi yapacaklarını ifade etti.

BEM-BİR-SEN'den ziyaret
Uluslararası Mevlana İmamhatip öğrencilerinden ziyaret
Konya İl Emniyet Müdürünün Belediyemizi ziyareti
Vekil Üzülmezin Belediyemizi Ziyareti
Derbent ziyareti
Derbent, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin’i konuk etti.
Derbentli yöneticilerden Ali Selvi’ye ziyaret
Esnaf Ziyareti