Ana Sayfa  >  Açık İhale İlanları

Derbent Belediyesine Ait 6 Adet Lojman Satış İlanı

DERBENT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 6 ADET LOJMAN SATIŞ İLANI

İlçemiz Camiikebir Mahallesi Konya Caddesi No:84’te mülkiyeti belediyemize ait bulunan Belediye Lojmanları, tapunun L28d.21d.1b paftasında 521 ada, 3 parsel sayılı kat mülkiyetli bir blok ve 6 adet lojmanın açık ihale usulü ile satışları  17/09/2010 Cuma günü saat:14.30’da yapılacaktır. Lojmanların muhammen bedelleri ve ihaleye girilmesi için yatırılması gereken teminat miktarları aşağıda belirtilmiştir. İlgililere duyurulur.

MUHAMMEN BEDELİ         TEMİNAT MİKTARI

Zemin Kat 7 Nolu Bağımsız Bölüm                      27.000,00 TL ……………    810,00 TL

Zemin Kat 8 Nolu Bağımsız Bölüm                      27.000,00 TL ……………    810,00 TL

Birinci Kat 9 Nolu Bağımsız Bölüm                     29.000,00 TL ……………    870,00 TL

Birinci Kat 10 Nolu Bağımsız Bölüm                   29.000,00 TL  ……………   870,00 TL

İkinci Kat 11 Nolu Bağımsız Bölüm                     28.000,00 TL ……………    840,00 TL

İkinci Kat 12 Nolu Bağımsız Bölüm                     28.000,00 TL ……………    840,00 TL

DERBENT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

6 ADET LOJMAN SATIŞI İLE İLGİLİ İDARİ ŞARTNAME

1.                              Mülkiyeti Derbent Belediyesi’ne ait Camiikebir Mahallesi Konya Caddesi’nde tapunun L28d.21d.1b paftasında 521 ada 3 parsel sayılı taşınmazdaki 6 adet lojman 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihale edilmek suretiyle satışa çıkarılmıştır.

2.                              İhale, encümen huzurunda 17/09/2010 Cuma günü saat 14:30’da Belediye Meclis Salonu’nda yapılacaktır.

3.                              İhaleye katılacak iştirakçiler, ihale saatinden evvel geçici teminatlarını makbuz karşılığı Belediye Veznesi’ne yatırmak zorundadırlar.

4.                              İhaleye iştirak edenler, hangi lojman veya lojmanlar için ihaleye katıldıklarını teminat makbuzlarında belirteceklerdir.

5.                              Geçici teminatlarını yatırmayanlar ihaleye iştirak edemezler.

6.                              İhalenin sonuçlanması halinde her türlü vergi, resim, harç, v.b. giderler ihaleyi kazanan tarafından karşılanacaktır.

7.                              İhaleye ait muhammen bedeller KDV hariç olarak belirlenmiştir. İhaleyi kazanan kişiler, ödemeyi peşin olarak yapacaktır. İhaleyi kazanan kişi ya da kişiler, lojman ya da lojmanları satın almaktan vazgeçmeleri ya da ödemeyi yapamamaları durumunda yatırdıkları geçici teminatları belediyemize gelir kaydedilecektir.

8.                              İhale Komisyonu, fiyatları uygun bulmaması durumunda lojman ya da lojmanları satıp satmamakta serbesttir. Bu durumda ihalenin ileri bir tarihe  ertelenmesi söz konusudur.

9.                               İhaleyi alana kat mülkiyeti tapusu ödemeyi takiben 30 gün içinde verilir.

Hamdi ACAR

Belediye Lojmanları ve 6 Adet Dükkan Satış İhaleleri