Ana Sayfa  >  Açık İhale İlanları

18 Haziran 2010

DERBENT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 6 ADET DÜKKAN SATIŞ İLANI

İlçemiz Camikebir Mahallesi Hastane Caddesi No:8’de mülkiyeti belediyemize ait bulunan Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi altındaki, tapunun 33N-3-b paftasında 118 ada, 7 parsel sayılı kat irtifaklı tapunun bodrum kattaki dükkanların açık ihale usulü ile satışları  25/06/2010 Cuma günü saat:15.00’te yapılacaktır. Dükkanların muhammen bedelleri ve ihaleye girilmesi için yatırılması gereken teminat miktarları aşağıda belirtilmiştir.İlgililere duyurulur.

MUHAMMEN BEDELİ         TEMİNAT MİKTARI

No:2’deki dükkanın                           25.000,00 TL ……………    750,00 TL

No:3’deki dükkanın                           23.000,00 TL ……………    690,00 TL

No:4’deki dükkanın                           20.000,00 TL  ……………   600,00 TL

No:5’deki dükkanın                           18.000,00 TL ……………    540,00 TL

No:6’daki dükkanın                           16.000,00 TL ……………    480,00 TL

No:7’deki dükkanın                           14.000,00 TL ……………    420,00 TL

DERBENT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

6 ADET DÜKKAN SATIŞI İLE İLGİLİ İDARİ ŞARTNAME

1.                              Mülkiyeti Derbent Belediyesi’ne ait Camiikebir Mahallesi Hastane Caddesi’nde tapunun 33n-3b paftasında 118 ada 7 parsel sayılı taşınmazdaki 15 adet Betonarme Karkas dükkan 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihale edilmek suretiyle satışa çıkarılmıştır.

2.                              İhale, encümen huzurunda 25/06/2010 Cuma günü saat 15:00’te Belediye Meclis Salonu’nda yapılacaktır.

3.                              İhaleye katılacak iştirakçiler, ihale saatinden evvel geçici teminatlarını makbuz karşılığı Belediye Veznesi’ne yatırmak zorundadırlar.

4.                              İhaleye iştirak edenler, hangi dükkan veya dükkanlar için ihaleye katıldıklarını teminat makbuzlarında belirteceklerdir.

5.                              Geçici teminatlarını yatırmayanlar ihaleye iştirak edemezler.

6.                              İhalenin sonuçlanması halinde her türlü vergi, resim, harç, v.b. giderler ihaleyi kazanan tarafından karşılanacaktır

7.                              İhaleye ait muhammen bedeller KDV hariç olarak belirlenmiştir. İhaleyi kazanan kişiler, ödemeyi yarısı peşin kalanı eşit taksitler halinde 24 ayda yapacaktır. Peşin ödeme yapanlara indirim yapılmayacaktır. İhaleyi kazanan kişi ya da kişiler, dükkan ya da dükkanları satın almaktan vazgeçmeleri ya da ödemeyi yapamamaları durumunda yatırdıkları geçici teminatları belediyemize gelir kaydedilecektir.

8.                              İhale Komisyonu, fiyatları uygun bulmaması durumunda dükkan ya da dükkanları satıp satmamakta serbesttir. Bu durumda ihalenin ileri bir tarihe  ertelenmesi söz konusudur.

9.                               İhaleyi alana kat mülkiyeti tapusu peşin ödemelerde ödemeyi takiben 30 gün içinde verilir. Taksitli alanlara ise kat mülkiyeti tapusu son taksitin ödenmesini takiben 30 gün içinde verilir.

Hamdi ACAR

Belediye Lojmanları ve 6 Adet Dükkan Satış İhaleleri