Ana Sayfa Bilgi Edinme Beyaz Masa İletişim

Ana Sayfa  >  Derbent

Derbentli sporcular fırtına gibi esti
Derbent Gençlikspor bünyesinde faaliyet gösteren sporcular Bolu'da yapılan ve 2 gün süren Kick Boks müsabakalarında 4 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülük derecesi elde etti

Derbent Gençlikspor antrenörleri Bekir Tekin ve Hatice Coşkun, gazetecilere yaptıkları açıklamada, sporcularının müsabakalarda iyi bir mücadele sergilediğini ve Türkiye şampiyonası öncesi kendilerini hazır gördüklerini söyledi. Tekin ve Coşkun, 20-23 Aralık tarihleri arasında Aksaray'da yapılacak Türkiye şampiyonasında sporcularının iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirterek, "Kulüp Başkanımız Hamdi Acar ve Kick Boks İl Temsilcisi Mehmet Güçlü'ye desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz."dedi. Bu arada, müsabakalarda derece elde eden isimler şöyle açıklandı: Birinciler: Teoman Gür 79 kilo, Bircan Dönmez 47 kilo, Salim Demir 42 kilo, İsmail Ahçıoğlu 42 kilo. İkinciler: İbrahim Öner 28 kilo, Zübeyde Zevimli 46 kilo, Ferhat Yiğit 34 kilo, Elçin Kardaş 46 kilo. Üçüncüler: Mert Köroğlu 28 kilo, Enes Toğan 42 kilo, Ahmet Şimşek 47 kilo, Servet Bircan 42 kilo, Beyza Esen 46 kilo.

Aladağ Ateşli Kayak Gösterisi
Halk ozanları 'kıyamet'i tiye aldı
Çiğ köfte eşliğinde 21 Aralık'la dalga geçtiler
Belediye Başkanı Hamdi ACAR Yemek Daveti Verdi
Kick Bokscuların Hedefi Türkiye Kupası
Derbentli sporcular fırtına gibi esti
Belediye Başkanımız Hamdi ACAR Mülayim köyünü ziyaret etti.
Derbent’te aşure günü ve “müslümanın hayatı” konulu Fotoğraf galerisi
Derbent Belediye Başkanından Mahalleye Dönüşecek Köy Ziyareti