Ana Sayfa Bilgi Edinme Beyaz Masa İletişim

Ana Sayfa  >  Derbent

Aladağ Ateşli Kayak Gösterisi
Aladağ Kış Sporları Merkezi’nin tanıtımı amacıyla Derbent Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kayak şenliğine AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Beyşehir

Kars Sarıkamış’tan Derbent’e gelen milli sporcular, iki bölüm halinde gerçekleştirilen şölenin gündüz ve akşam kısmında ayrı ayrı kayak şovu yaptı. Havanın kararması sonrasında ellerinde taşıdıkları meşalelerle gösteri sunan milli kayakçılar, ateş çemberinden geçerken kendilerini izleyen katılımcılara heyecanlı dakikalar yaşattı. Gösterilerin sonunda pisti aydınlatan meşalelerin önünde milli kayakçılar hep birlikte Gençlik Marşı’nı okudu. Milli kayakçıları şehir merkezinden alana ise Beyşehir'den gelen Off-Road Kulübü bünyesinde yer alan arazi araçları taşıdı. Dağa çıkışta bazı araçlar zorlanırken, buzdan yokuşu tırmanmakta güçlük çekenlerin imdadına önde ilerleyen diğer arazi araçları ve halatlar yetişti. Dağa tırmanışın bazı kısımlarında yolda kalan arazi araçlarının insan gücüyle halatlar yardımıyla çekilmesi renkli görüntüler oluşturdu. Tanıtım programında, Beyşehir’den gelen arazi araçları da alanda off-road gösterileri sundu.

Aladağ Ateşli Kayak Gösterisi
Halk ozanları 'kıyamet'i tiye aldı
Çiğ köfte eşliğinde 21 Aralık'la dalga geçtiler
Belediye Başkanı Hamdi ACAR Yemek Daveti Verdi
Kick Bokscuların Hedefi Türkiye Kupası
Derbentli sporcular fırtına gibi esti
Belediye Başkanımız Hamdi ACAR Mülayim köyünü ziyaret etti.
Derbent’te aşure günü ve “müslümanın hayatı” konulu Fotoğraf galerisi
Derbent Belediye Başkanından Mahalleye Dönüşecek Köy Ziyareti